
Συσκευές & Αξεσουάρ
日本红豆麻薯面包
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 块
Υλικά
汤种面团
-
高筋面粉 (面包粉)310 克
-
鲜奶 ,冰冷 (参考贴士)230 克
-
蛋黄1 个
-
糖30 克
-
盐½ 茶匙
-
奶粉10 克
-
干酵母粉1 茶匙
-
牛油 ,软化25 克
麻薯内陷
-
食油 ,涂抹用
-
泰国糯米 ,浸泡4小时100 克
-
细砂糖65 克
-
水585 克
-
日本红豆沙 ,自制或市售100 克
-
冷水 ,喷洒用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 块
Νάτριο
189 mg
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1301 kJ /
311 kcal
Λιπαρά
5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
59 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

揉面包,我最行!
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς