 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
菠菜鮭魚鹹派
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
派皮與鮭魚
- 
          新鮮鮭魚片、去皮 切塊(約3公分)300 克
- 
          鹽¾ 茶匙
- 
          白胡椒粉¼ 茶匙
- 
          冰糖粉30 克
- 
          奶油 (冷藏),切塊100 克
- 
          低筋麵粉200 克
- 
          蛋 (約50克)1 顆
內餡
- 
          水1000 克
- 
          菠菜葉 切小段(約1公分)100 克
- 
          洋蔥 切塊(約3公分)100 克
- 
          奶油 切塊20 克
- 
          蛋2 顆
- 
          鮮奶油100 克
- 
          起司絲60 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        385.1 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        30.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3233.1 kJ  / 
                        773.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        49.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        288.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        52.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        高蛋白 這樣吃
                        5 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    