Συσκευές & Αξεσουάρ
鳳梨雞丁
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
雞胸肉 切塊(約2公分)250 克
-
米酒30 克
-
醬油30 克
-
蠔油5 克
-
香油½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
鳳梨 切塊(約2公分)150 克
-
蔥 取蔥綠,切段(約2公分)15 克
-
味醂1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
水1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 人份
Νάτριο
2770.9 mg
Πρωτεΐνη
62.6 g
Θερμίδες
2481.6 kJ /
593.6 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
43.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
美味自由配
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν