
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mexicaanse dip in laagjes
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
10 porties
Υλικά
Salsa
-
rijpe tomaten (ong. 2-3 tomaten), ontpit, in vier gesneden250 g
-
verse jalapeñopeper gehalveerd (facultatief)1
-
rode ui80 g
-
limoensap1 el
-
zout½ tl
Zure "room"
-
rauwe cashewnoten100 g
-
pijnboompitten100 g
-
citroensap60 g
-
water150 g
-
zout naar smaak1 - 2 snuifjes
Avocado dip
-
avocado's enkel het vruchtvlees2
-
limoensap1 - 2 tl
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Opbouw
-
Mexicaanse bonenpuree (refried beans) uit blik400 g
-
ijsbergsla versnipperd½
-
vegan kaas geraspt150 g
-
verse korianderbladeren voor het garneren
-
maïschips om op te dienen
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
357.8 kcal /
1502.8 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
27.3 g
Υδατάνθρακες
18.5 g
Φυτικές ίνες
7.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegan
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHollandaisesaus
15 λεπτ.
Bolognesesaus
1ωρ. 15 λεπτ.
Forelmousse
5 λεπτ.
Spaghetti Bolognese
Καμία βαθμολογία
Dadel curry dip
5 λεπτ.
Basilicumpesto
10 λεπτ.
Béarnaisesaus
Καμία βαθμολογία
Pico de Gallo
Καμία βαθμολογία
Vloeibare karamel
25 λεπτ.
Sojabolognese
40 λεπτ.
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1ωρ. 45 λεπτ.
Hollandaise saus
Καμία βαθμολογία