Συσκευές & Αξεσουάρ
櫻花乳酪慕斯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
8 人份
Υλικά
餅乾層
-
奶油 切小塊40 克
-
消化餅 剝小塊80 克
幕斯體
-
鮮奶油200 克
-
奶油乳酪 (室溫軟化)300 克
-
冰糖粉50 - 80 克
-
吉利丁片 先以冷水泡軟,擠乾備用3 - 4 片
櫻花鏡面果凍
-
冷開水120 克
-
檸檬汁10 克
-
細砂糖15 克
-
吉利丁片 以冷水泡軟,擠乾備用2 片
-
鹽漬櫻花 洗去鹽份 (裝飾用)
-
檸檬皮屑 (裝飾用)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
167.2 mg
Πρωτεΐνη
3.6 g
Θερμίδες
1448.9 kJ /
346 kcal
Λιπαρά
28.1 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
52 g
Υδατάνθρακες
20.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
星級主廚 陳嬿如
4 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν