Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato

Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato

2.8 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 20 λεπτ.
12 porzioni

Υλικά

Glassa al cioccolato (il giorno prima)
  • 8 g di gelatina in fogli
  • 175 g di acqua
  • 220 g di zucchero a velo
  • 125 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 75 g di cacao amaro in polvere
Torta brownie
  • 125 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 110 g di burro a pezzi
  • 125 g di zucchero
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 75 g di farina tipo 00
  • 100 g di pistacchi al naturale sgusciati
Crema ai pistacchi
  • 15 g di agar agar
  • 100 g di zucchero
  • 300 g di latte
  • 100 g di pasta di pistacchio
  • 4 tuorli d'uovo
  • 200 g di panna (35% di grassi)
Terminare la preparazione
  • 25 g di pistacchi al naturale sgusciati in granella

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 12 porzioni

Νάτριο 1048 mg
Πρωτεΐνη 157 g
Θερμίδες 30230 kJ / 7220 kcal
Λιπαρά 450 g
Φυτικές ίνες 72 g
Κορεσμένα λιπαρά 205 g
Υδατάνθρακες 613 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων