
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pfirsich-Schmand-Kuchen
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
20 Stücke
Υλικά
Boden
-
Eier4
-
Zucker200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Mehl250 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Öl120 g
-
Orangenlimonade (z. B. Fanta)120 g
Pfirsich-Schmand-Creme und Fertigstellung
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt600 g
-
Sahnesteif3 Pck.
-
Vanillezucker, selbst gemacht50 g
-
Schmand500 g
-
Pfirsiche (Abtropfgew. 480 g), abgetropft, in Stücken (2 cm)1 Dose
-
Zucker3 EL
-
Zimt½ TL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
330 kcal /
1379 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
96 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Das Backbuch
128 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSüßer Rhabarber-Auflauf
1 h
Schoko-Bananen-Gugelhupf
2 h 30 min
Rosmarin-Heidesand
4 h
Prinzen-Cake Pops
5 h
Zucchini-Kuchen mit Pinienkernen
50 min
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48 h
Orangenplätzchen
2 h 10 min
Saure-Sahne-Plätzchen
2 h
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3 h
Amarenakirsch-Brownies
1 h
Sonntagsgugelhupf
1 h 5 min
Rhabarber-Streuselkuchen
1 h 10 min