
Συσκευές & Αξεσουάρ
燴炒甜椒腰花
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
薑10 克
-
油20 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片40 克
-
新鮮杏鮑菇 ,切塊100 克
-
新鮮香菇 ,切塊100 克
-
青椒 ,切片150 克
-
紅甜椒 ,切片60 克
-
黃甜椒 ,切片60 克
-
甜豌豆 ,捏去頭尾50 克
-
素腰花120 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
162 kcal /
680 kJ
Πρωτεΐνη
6.689 g
Λιπαρά
10.463 g
Υδατάνθρακες
12.62 g
Φυτικές ίνες
4.742 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν