燴炒甜椒腰花

燴炒甜椒腰花

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 20 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切片
    40 克
  • 新鮮杏鮑菇 ,切塊
    100 克
  • 新鮮香菇 ,切塊
    100 克
  • 青椒 ,切片
    150 克
  • 紅甜椒 ,切片
    60 克
  • 黃甜椒 ,切片
    60 克
  • 甜豌豆 ,捏去頭尾
    50 克
  • 素腰花
    120 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 162 kcal / 680 kJ
Πρωτεΐνη 6.689 g
Λιπαρά 10.463 g
Υδατάνθρακες 12.62 g
Φυτικές ίνες 4.742 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων