
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅莧菜炒小魚乾
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭2 粒
-
油20 克
-
小魚乾 ,用水沖洗,瀝乾10 克
-
水30 克
-
紅莧菜 ,切段300 克
-
鹽1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
69 kcal /
291 kJ
Πρωτεΐνη
3.989 g
Λιπαρά
5.33 g
Υδατάνθρακες
2.276 g
Φυτικές ίνες
1.957 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν