
Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肉炒韭黃
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
牛肉 ,切絲200 克
-
米酒1 茶匙
-
油1 ½ 大匙
-
醬油½ 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切片10 克
-
新鮮韭黃 ,切段250 克
-
鹽¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
271 kcal /
1135 kJ
Πρωτεΐνη
6.887 g
Λιπαρά
23.986 g
Υδατάνθρακες
5.987 g
Φυτικές ίνες
1.351 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν