Συσκευές & Αξεσουάρ
清炒四季豆
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 切片½ 根
-
新鮮四季豆 去頭尾、去筋,切段300 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
1.425 g
Θερμίδες
199 kJ /
47 kcal
Λιπαρά
2.648 g
Φυτικές ίνες
1.875 g
Υδατάνθρακες
5.259 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν