
Συσκευές & Αξεσουάρ
四季豆炒馬鈴薯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
油20 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切條50 克
-
新鮮四季豆 ,去頭尾、去筋,切段150 克
-
馬鈴薯 ,去皮,切條100 克
-
鴻喜菇30 克
-
醬油20 克
-
水20 克
-
鹽¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
93 kcal /
389 kJ
Πρωτεΐνη
2.03 g
Λιπαρά
5.295 g
Υδατάνθρακες
9.366 g
Φυτικές ίνες
2.165 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν