
Συσκευές & Αξεσουάρ
絲瓜蒸蛋
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
絲瓜 ,切段(約1公分)200 克
-
蛋2 顆
-
高湯50 克
-
水 (含蒸蛋和蒸煮用)600 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 ,以熱水浸泡1 茶匙
-
香油½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
59 kcal /
250 kJ
Πρωτεΐνη
4.79 g
Λιπαρά
3.381 g
Υδατάνθρακες
2.694 g
Φυτικές ίνες
0.47 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν