
Συσκευές & Αξεσουάρ
蛤蜊蒸絲瓜
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
絲瓜 ,去皮、切塊250 克
-
新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,泡水吐砂300 克
-
蔥 ,切段10 克
-
薑 ,切絲10 克
-
高湯50 克
-
米酒1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
水500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
69 kcal /
291 kJ
Πρωτεΐνη
9.26 g
Λιπαρά
0.66 g
Υδατάνθρακες
5.65 g
Φυτικές ίνες
0.49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν