
Συσκευές & Αξεσουάρ
蘆筍炒磨菇
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片50 克
-
水30 克
-
蘆筍 ,切段300 克
-
蘑菇 ,對半切300 克
-
鹽¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
69 kcal /
288 kJ
Πρωτεΐνη
3.03 g
Λιπαρά
2.935 g
Υδατάνθρακες
8.389 g
Φυτικές ίνες
3.058 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν