Συσκευές & Αξεσουάρ
蘆筍炒蝦仁
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
蘆筍300 克
-
新鮮百合 (προαιρετικό πεδίο) 切片10 克
-
蝦仁 開背去腸泥250 克
-
鹽½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
15.4 g
Θερμίδες
512 kJ /
122 kcal
Λιπαρά
5.4 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Υδατάνθρακες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν