
Συσκευές & Αξεσουάρ
小魚乾炒山蘇
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
山蘇 ,切段(約5公分)300 克
-
樹子1 大匙
-
小魚乾 ,用水沖洗、瀝乾50 克
-
鹽¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
152 kcal /
638 kJ
Πρωτεΐνη
10.905 g
Λιπαρά
3.681 g
Υδατάνθρακες
3.915 g
Φυτικές ίνες
0.033 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν