
Συσκευές & Αξεσουάρ
筊白筍炒肉絲
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切條20 克
-
豬肉 ,切條100 克
-
筊白筍 ,切條250 克
-
鹽½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
87 kcal /
366 kJ
Πρωτεΐνη
6.585 g
Λιπαρά
5.198 g
Υδατάνθρακες
3.216 g
Φυτικές ίνες
1.475 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν