
Συσκευές & Αξεσουάρ
筊白筍炒雪菜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
雪菜 ,切小段(約1公分)30 克
-
薑10 克
-
油10 克
-
新鮮毛豆仁50 克
-
筊白筍 ,切小丁100 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
94 kcal /
397 kJ
Πρωτεΐνη
4.533 g
Λιπαρά
5.917 g
Υδατάνθρακες
7.189 g
Φυτικές ίνες
2.824 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν