Συσκευές & Αξεσουάρ
筊白筍炒雪菜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
雪菜 切小段(約1公分)30 克
-
薑10 克
-
油10 克
-
新鮮毛豆仁50 克
-
筊白筍 切小丁100 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
4.533 g
Θερμίδες
397 kJ /
94 kcal
Λιπαρά
5.917 g
Φυτικές ίνες
2.824 g
Υδατάνθρακες
7.189 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν