
Συσκευές & Αξεσουάρ
苦瓜滷梅乾菜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
薑20 克
-
油50 克
-
梅干菜乾 ,洗淨,切段(約1.5公分)100 克
-
苦瓜 ,去籽及白瓤,切塊(約3公分)600 克
-
水200 克
-
醬油50 克
-
糖20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
122 kcal /
514 kJ
Πρωτεΐνη
2.073 g
Λιπαρά
8.582 g
Υδατάνθρακες
10.545 g
Φυτικές ίνες
3.367 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν