
Συσκευές & Αξεσουάρ
甜豆蟹肉蒸蛋
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蛋4 顆
-
高湯500 克
-
醬油20 克
-
米酒10 克
-
鹽½ 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
-
新鮮甜豌豆50 克
-
鴻喜菇 洗淨剝散50 克
-
雪白菇 洗淨剝散50 克
-
蟹肉50 克
-
西洋芹 切末10 克
-
太白粉 加入30克水調勻1 大匙
-
香油 少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
271 kcal /
1135 kJ
Πρωτεΐνη
12.33 g
Λιπαρά
7.122 g
Υδατάνθρακες
38.745 g
Φυτικές ίνες
1.167 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν