
Συσκευές & Αξεσουάρ
洋蔥松子雞
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
雞胸肉 切丁600 克
-
醬油10 克
-
糖5 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
米酒10 克
-
松子30 克
-
洋蔥 切塊60 克
-
紅蘿蔔 切塊60 克
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
乾燥巴西利¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
272 kcal /
1142 kJ
Πρωτεΐνη
36.152 g
Λιπαρά
10.773 g
Υδατάνθρακες
8.188 g
Φυτικές ίνες
1.112 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν