
Συσκευές & Αξεσουάρ
素錦羹
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
乾香菇 泡軟,切絲10 克
-
紅蘿蔔 切絲70 克
-
水800 克
-
新鮮竹筍 切絲500 克
-
素魚粿 切片30 克
-
素蟳棒 切絲10 克
-
素魚粿 切片30 克
-
金針菇100 克
-
醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
烏醋1 茶匙
-
香油 少許
-
太白粉 與100克水調勻1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
90 kcal /
379 kJ
Πρωτεΐνη
4.093 g
Λιπαρά
3.029 g
Υδατάνθρακες
12.698 g
Φυτικές ίνες
4.705 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν