紅燒獅子頭

紅燒獅子頭

4.5 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

獅子頭
  • ,切段
    30 克
  • ,切小塊
    100 克
  • 50 克
  • 新鮮荸薺 ,去皮,切塊
    8 顆
  • 豬絞肉
    900 克
  • 紹興酒
    20 克
  • 醬油
    45 克
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 顆
  • 太白粉
    3 大匙
  • ,切蔥花
    20 克
  • (油炸用)
    500 克
  • ,打成蛋液
    2 顆
烹煮
  • 15 克
  • ,切片
    15 克
  • 蝦米
    50 克
  • 乾香菇 ,洗淨,泡軟
    8 朵
  • 乾干貝 ,洗淨,泡軟
    6 顆
  • 大白菜 ,切大片
    500 克
  • 紹興酒
    30 克
  • 高湯
    200 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 758 kcal / 3168.3 kJ
Πρωτεΐνη 70.4 g
Λιπαρά 41.3 g
Υδατάνθρακες 25 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 416.2 g
Νάτριο 1885.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων