Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme

Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme

4.5 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
12 Stücke

Υλικά

Feines Schokoladenbiskuit (am Vortag zubereiten)
  • Weizenmehl, glatt
    120 g
  • Maisstärke
    35 g
  • Kakaopulver (Backkakao)
    35 g
  • Backpulver
    ¾ TL
  • Eier (Größe M)
    5
  • Feinkristallzucker
    180 g
  • Vanillezucker (προαιρετικό πεδίο)
    10 g
  • Salz
    1 Prise
  • Butter
    40 g
Erdbeer-Rhabarber Ragout
  • Bio-Zitronen
    2
  • Zucker
    110 g
  • Wasser kalt
    50 g
  • Vanillepuddingpulver (ca. 37 g)
    1 Päckchen
  • Rhabarber geputzt, gewaschen, in Stücken (2 cm), Schalen für die Deko aufheben
    300 g
  • Wasser
    100 g
  • Vanillezucker
    10 g
  • Zimt, gemahlen
    1 Prise
  • Erdbeeren entkelcht
    200 g
Mascarpone-Topfencreme und Fertigstellung
  • Mascarpone
    500 g
  • Topfen, 20% Fett
    250 g
  • Schlagobers
    50 g
  • Erdbeermarmelade
    200 g
  • Milch (προαιρετικό πεδίο)
    1 EL
  • Erdbeeren mit Grün, halbiert
    250 g

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 487 kcal / 2040 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 54 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 16 g
Νάτριο 254 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων