Συσκευές & Αξεσουάρ
Frankfurter Kranz
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 6ωρ.
16 Stücke
Υλικά
Biskuit
-
Eier5
-
Zucker150 g
-
Mehl230 g
-
Backpulver½ TL
-
Salz1 Prise
Buttercreme und Fertigstellung
-
Milch400 g
-
Zucker80 g
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
-
Salz1 Prise
-
Butter weich, in Stücken220 g
-
Sauerkirschkonfitüre100 g
-
Haselnusskrokant200 g
-
Cocktailkirschen in je 8 Stücken2
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1325 kJ /
317 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Υδατάνθρακες
39 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3 h
Kokostorte
7 h 30 min
Omas Teestollen
1 h 40 min
Franzbrötchen-Auflauf
40 min
Kirsch-Vanille-Torte
24 h
Prinzregententorte
3 h 30 min
Himbeer-Vanille-Cupcakes
2 h 10 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 h 35 min
Marzipan-Quadrate
2 h 40 min
Brioche mit Cremelikör
5 h
Schoko-Erdnuss-Cupcakes mit weißer Schokocreme
2 h 30 min
Plätzchen-Reste-Kuchen
1 h 30 min