
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mousse au Chocolat
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken (2-3 cm)200 g
-
Eier4
-
Orangenlikör (προαιρετικό πεδίο)10 g
-
Kaffee, aufgebrüht20 g
-
Butter in Stücken50 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portionen
Θερμίδες
647 kcal /
2709 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
57 g
Υδατάνθρακες
21 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2021
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeganer Apfel-Nuss-Crumble mit Rumrosinen
9ωρ.
Sardische Joghurtcreme
9ωρ.
Schwäbische Pfitzauf
40 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Pflaumenkompott
20 λεπτ.
Gewürz-Milchreis
55 λεπτ.
Ananas-Carrot-Cake
2ωρ.
Mascarpone-Creme mit Knusperstangen
45 λεπτ.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott
30 λεπτ.
Eierlikör-Eistorte mit Mandelboden
6ωρ. 30 λεπτ.
Mango-Joghurt-Eis
12ωρ.
Möhren-Halwa
40 λεπτ.