
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fruit Tart
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Pastry Dough
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
sugar5 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
-
unsalted butter cold, in pieces5 ½ oz
-
salt1 pinch
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
Pastry Cream
-
lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish1
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch1 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
whole milk17 oz
-
mixed fresh fruit (approx. 3 pints)20 oz
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
371 kcal /
1552 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
55 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
43 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Consultant Favorites
15 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhole Orange Bundt Cake
1ωρ. 25 λεπτ.
Blueberry Coffee Cake
1ωρ.
Stracciatella Ice Cream
13ωρ. 30 λεπτ.
Vanilla Ice Cream
12ωρ.
Quince Tart
1ωρ. 10 λεπτ.
Blueberry Bundt Coffee Cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9ωρ. 35 λεπτ.
Rice Pudding
1ωρ. 10 λεπτ.
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 λεπτ.
Aloha Carrot Cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Sufganiyot
2ωρ. 30 λεπτ.
Naturally Sweet Mango Sorbet
10 λεπτ.