
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fruit Tart
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Pastry Dough
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
sugar5 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
-
unsalted butter cold, in pieces5 ½ oz
-
salt1 pinch
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
Pastry Cream
-
lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish1
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch1 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
whole milk17 oz
-
mixed fresh fruit (approx. 3 pints)20 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
371 kcal /
1552 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
55 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
43 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Consultant Favorites
15 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBirthday Cake
2 godz.
Coconut Balls
30 min
Apricot and Caramel Carrot Cake
3 godz. 10 min
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1 godz. 25 min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1 godz. 30 min
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Blueberry Cobbler
1 godz.
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Chocolate Raspberry Dream
10 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Chocolate Peanut Butter Shake
15 min
Chocolate Covered Bananas
1 godz.