
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fruit Tart
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Pastry Dough
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
sugar5 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
-
unsalted butter cold, in pieces5 ½ oz
-
salt1 pinch
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
Pastry Cream
-
lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish1
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch1 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
whole milk17 oz
-
mixed fresh fruit (approx. 3 pints)20 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
371 kcal /
1552 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
55 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
43 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Consultant Favorites
15 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2ωρ.
Brown Sugar Date Muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Edna's Lemon Curd Teacake
40 λεπτ.
Southern Peach Cobbler
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate Peanut Butter Shake
15 λεπτ.
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2ωρ.
Rice Pudding
1ωρ. 10 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Ice Cream
12ωρ.
Chocolate Mousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Caramel Apples
1ωρ. 45 λεπτ.