Συσκευές & Αξεσουάρ
Fruit Tart
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Pastry Dough
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
sugar5 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
-
unsalted butter cold, in pieces5 ½ oz
-
salt1 pinch
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
Pastry Cream
-
lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish1
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch1 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
whole milk17 oz
-
mixed fresh fruit (approx. 3 pints)20 oz
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
43 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1552 kJ /
371 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
55 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Consultant Favorites
15 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten Free Chocolate Orange Cookies
2ωρ.
Spitzbuben (Jam Cookies)
1ωρ.
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3ωρ. 45 λεπτ.
Hamantaschen
1ωρ. 55 λεπτ.
Quick Chocolate Almond Fudge
2ωρ. 15 λεπτ.
Candy Cane Cookies
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Quince Tart
1ωρ. 10 λεπτ.
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1ωρ. 25 λεπτ.
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40 λεπτ.
Custard
15 λεπτ.
Chocolate Date Pudding
25 λεπτ.