
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porties
Υλικά
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (προαιρετικό πεδίο)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
386 kcal /
1615 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Νάτριο
159 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolademousse met sinaasappel
2ωρ. 20 λεπτ.
Gezouten karamel toffees
1ωρ. 45 λεπτ.
Speculoos Druiven Tiramisu
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Καμία βαθμολογία
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Καμία βαθμολογία
Brownies van zoete aardappel
1ωρ.
Chocolade rijstpudding
1ωρ. 5 λεπτ.
Lentetaart met yoghurt
5ωρ. 15 λεπτ.
Crème brûlée op Portugese wijze
Καμία βαθμολογία
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Καμία βαθμολογία
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Καμία βαθμολογία