
Συσκευές & Αξεσουάρ
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
Boden
-
Mehl200 g
-
Backpulver1 TL
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Zucker75 g
-
Ei1
-
rote Johannisbeeren400 g
-
Speisestärke1 geh. EL
Guss
-
Eier getrennt3
-
Zucker50 g
-
Sahne200 g
-
Speisestärke40 g
Baiser und Fertigstellung
-
Zucker150 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
317 kcal /
1326 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 h 35 min
Pannukakku (finnischer Ofenpfannkuchen)
1 h 10 min
Haferflocken-Kokos-Cookies
30 min
Zwetschgen-Baiser-Kuchen
2 h
Zucchini-Nuss-Kuchen
3 h
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Himbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48 h
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 h 10 min
Schneller Beerenstrudel
50 min
Polsterzipfl
2 h 10 min
Zucchinikuchen
1 h 20 min
Teebeutel-Kekse
1 h 30 min