Konfitüre mit Gelierzucker

Konfitüre mit Gelierzucker

4.9 577 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 Schraubgläser

Υλικά

  • Obst (z.B. Aprikosen, Kirschen, Beeren, Rhabarber, Pflaumen, etc.), frisch, ggf. entkernt, in Stücken 2 cm
    1000 g
  • Gelierzucker 2:1
    500 g
  • Zitronensäure (προαιρετικό πεδίο)
    1 Pck.
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Schraubglas

Θερμίδες 819 kcal / 3468 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 194 g
Φυτικές ίνες 8.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων