
Συσκευές & Αξεσουάρ
Konfitüre mit Gelierzucker
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 Schraubgläser
Υλικά
-
Obst (z.B. Aprikosen, Kirschen, Beeren, Rhabarber, Pflaumen, etc.), frisch, ggf. entkernt, in Stücken 2 cm1000 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
Zitronensäure (προαιρετικό πεδίο)1 Pck.
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Θερμίδες
819 kcal /
3468 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
194 g
Φυτικές ίνες
8.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKokosaufstrich
15 λεπτ.
Kumquat-Karambole-Konfitüre
25 λεπτ.
Berry Curd (Beerencreme)
35 λεπτ.
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 λεπτ.
Weiße Schokoladencreme
10 λεπτ.
Apfelstrudelcreme
25 λεπτ.
Ingwerhonig
10 λεπτ.
Glühwein-Konfitüre
20 λεπτ.
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20 λεπτ.
Pflaumenmus aus dem Backofen
4ωρ.
Johannisbeergelee
25 λεπτ.
Tomatenkonfitüre
20 λεπτ.