
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆芽炒五花
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
五花肉 ,切片(約3x5x0.7公分或1.5x5x1公分)150 克
-
米酒1 大匙
-
油5 克
-
蒜頭10 克
-
黃豆芽 ,洗淨瀝乾200 克
-
韓國辣椒醬20 克
-
韓國辣椒粉1 茶匙
-
醬油1 大匙
-
糖1 ½ 茶匙
-
蔥 ,切段(約3公分)25 克
-
新鮮香菜葉 ,少許
-
白芝麻 ,少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
259.6 kcal /
1085.1 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
19.9 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
32.8 g
Νάτριο
617.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

美善品X李易
4 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν