涼拌豆芽牛肉

涼拌豆芽牛肉

4.4 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 800 克
  • 黃豆芽 ,洗淨瀝乾
    150 克
  • 牛小排 (請選用火鍋肉片),切段(約5公分)
    200 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 白洋蔥 ,切絲,冰鎮備用
    50 克
  • 醬油
    3 大匙
  • 味醂
    3 大匙
  • 白醋
    2 大匙
  • (可省略)
    ½ 茶匙
  • 韓國香油 ,少許
    ½ 茶匙
  • ,切蔥花(可省略)
    10 克
  • 熟白芝麻 ,少許

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 301.4 kcal / 1259.8 kJ
Πρωτεΐνη 14.5 g
Λιπαρά 20.5 g
Υδατάνθρακες 15.2 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 45.8 g
Νάτριο 811 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων