
Συσκευές & Αξεσουάρ
Puddingbrezel
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 Stück
Υλικά
Füllung
-
Milch650 g
-
Sahne150 g
-
Zucker75 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Vanillepuddingpulver (ca. 60 g)1 ½ Pck.
-
Salz1 Prise
Teig
-
Milch220 g
-
Zucker20 g
-
Eier2
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Mehl und etwas mehr zum Ausrollen500 g
-
Salz1 Prise
-
Butter kalt, in sehr dünnen Scheiben (2 mm)150 g
Glasur
-
Puderzucker60 g
-
Wasser15 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
354 kcal /
1482 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
45 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Das Backbuch
121 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Das Backbuch
121 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKardinalschnitten
3ωρ.
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5ωρ.
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4ωρ. 35 λεπτ.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5ωρ.
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1ωρ. 40 λεπτ.
Himbeer-Butterkeks-Kuchen
2ωρ.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1ωρ. 10 λεπτ.
Schwarzwälder Kirschtorte
3ωρ.
Nusstorte mit Buttercreme
17ωρ.
Himmelstorte
1ωρ. 40 λεπτ.
Schneewittchentorte
5ωρ.
Holunderblüten-Torte
6ωρ.