 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮鸭胸肉
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          带皮鸭胸肉 (每块250-300克,2.5-3厘米厚)4 块
- 
          橄榄油10 克
- 
          橙汁10 克
- 
          盐1 小撮
- 
          现磨黑胡椒粉½ 茶匙
- 
          水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1200 克
- 
          柠檬汁30 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        55 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        24.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1306.8 kJ  / 
                        312 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        23.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        6.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        0 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        慢煮美味
                        30 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    