Συσκευές & Αξεσουάρ
Baklava
Προετοιμασία 2ωρ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
20 porsiyon
Υλικά
Baklava Hamuru
-
süt140 g
-
sıvı yağ120 g
-
yumurta1
-
yumurta sarısı1
-
sirke15 g
-
yoğurt45 g
-
un450 g
-
tuz1 tutam
-
kabartma tozu1 paket
-
buğday nişastası bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
Baklavanın Hazırlanması
-
ceviz400 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, tepsiyi yağlamak için ekstra tereyağı250 g
-
sıvı yağ150 g
-
buğday nişastası bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
-
şeker510 g
-
su800 g
-
limon1 dilim
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 20 porsiyon
Πρωτεΐνη
65 g
Θερμίδες
43701 kJ /
10445 kcal
Λιπαρά
725 g
Φυτικές ίνες
51 g
Υδατάνθρακες
1037 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDamla Çikolatalı Muffin
1ωρ.
Mayalı Ponçik
2ωρ. 25 λεπτ.
Buharda Pişmiş Tarçınlı Çörekler
50 λεπτ.
Çikolatalı Brioş
5ωρ. 15 λεπτ.
İki Renkli Kek
2ωρ. 10 λεπτ.
Pikan Cevizi Kıtırlı Muzlu Kek
1ωρ. 30 λεπτ.
Glütensiz Brownie
1ωρ.
Yeşil Kabaklı Kek
2ωρ.
Kakaolu ve Karışık Kuruyemişli Glütensiz Kek
1ωρ. 10 λεπτ.
Tahinli Mini Pideler
2ωρ. 20 λεπτ.
Elmalı Kek
1ωρ.
Tahinli Çörek (6 adet)
2ωρ.