Συσκευές & Αξεσουάρ
Baklava
Προετοιμασία 2ωρ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
20 porsiyon
Υλικά
Baklava Hamuru
-
süt140 g
-
sıvı yağ120 g
-
yumurta1
-
yumurta sarısı1
-
sirke15 g
-
yoğurt45 g
-
un450 g
-
tuz1 tutam
-
kabartma tozu1 paket
-
buğday nişastası bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
Baklavanın Hazırlanması
-
ceviz400 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, tepsiyi yağlamak için ekstra tereyağı250 g
-
sıvı yağ150 g
-
buğday nişastası bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
-
şeker510 g
-
su800 g
-
limon1 dilim
Διατροφή ανά 20 porsiyon
Θερμίδες
10445 kcal /
43701 kJ
Πρωτεΐνη
65 g
Λιπαρά
725 g
Υδατάνθρακες
1037 g
Φυτικές ίνες
51 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνÇikolatalı Fondan
40 λεπτ.
Glütensiz Brownie
45 λεπτ.
Şeftalili Kek
1ωρ.
Cevizli Çikolatalı Mini Kekler
25 λεπτ.
Çilekli Frambuazlı Cheesecake
5ωρ. 20 λεπτ.
Kurabiye Sandviçleri (Baci di dama)
45 λεπτ.
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2ωρ. 5 λεπτ.
Çikolatalı Kurabiyeler
30 λεπτ.
Kakaolu Muffin
35 λεπτ.
Bol Çikolatalı ve Bademli Kek
3ωρ.
Bitter Çikolata ve Fındıklı Kek
1ωρ. 30 λεπτ.
Kakaolu, Vişneli Kek
2ωρ. 15 λεπτ.