
Συσκευές & Αξεσουάρ
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
20 Stücke
Υλικά
-
Eier5
-
Zucker280 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 geh. TL
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten230 g
-
Mehl520 g
-
Backpulver2 TL
-
Weichweizengrieß zum Ausstreuen
-
Heidelbeeren (siehe Tipp)1000 g
-
Salz1 Prise
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
274 kcal /
1146 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
36 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 3/2021
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνApfelrahmkuchen
1ωρ. 50 λεπτ.
Eierschecke
6ωρ. 30 λεπτ.
Schmand-Ananas-Kuchen
7ωρ.
Zucchinikuchen
2ωρ. 30 λεπτ.
Schaumkusstorte
3ωρ. 45 λεπτ.
Himbeer-Käsekuchen
8ωρ.
Erdbeer-Panna-Cotta-Torte
6ωρ. 30 λεπτ.
Pfirsich-Cheesecake
1ωρ. 40 λεπτ.
Brownie-Blaubeer-Cheesecake
2ωρ. 30 λεπτ.
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2ωρ. 50 λεπτ.
Waldmeister-Himbeer-Torte
5ωρ. 35 λεπτ.
Cheesecake-Brownies
3ωρ.