
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salt-free Vegetable Stock Paste
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
500 g
Υλικά
-
celery stalks washed, cut in pieces200 g
-
carrots washed, peeled, cut in pieces250 g
-
onions quartered100 g
-
tomatoes washed, cut in pieces100 g
-
courgettes washed, cut in pieces150 g
-
fresh mushrooms washed, halved if large50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf (προαιρετικό πεδίο)1
-
fresh mixed herbs washed (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves only, washed4 sprigs
-
olive oil15 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 20 g
Θερμίδες
18.2 kcal /
76.1 kJ
Πρωτεΐνη
0.5 g
Λιπαρά
0.7 g
Υδατάνθρακες
2.8 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Νάτριο
15.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Love at First Bite
60 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrunchy Peanut Butter
5 Min
Bircher Muesli
8 Std. 10 Min
Blueberry Jam
45 Min
Simple Granola
25 Min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10 Std. 30 Min
Vegan Ginger Biscuits
40 Min
Hot Cross Scones
30 Min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 Min
Buttercream Icing
10 Min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 Min
Boiled Long Pasta
20 Min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 Std. 40 Min