
Συσκευές & Αξεσουάρ
聖誕蛋糕
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 517ωρ. 45 λεπτ.
36 片
Υλικά
蛋糕體
-
糖漬紅櫻桃 (雞尾酒用)100 克
-
綜合糖漬果皮100 克
-
黑醋栗225 克
-
葡萄乾225 克
-
淡黃無籽葡萄乾225 克
-
白蘭地100 克
-
滾水 (95-100°C)100 克
-
即溶咖啡粉1 茶匙
-
柳橙 ,只取皮屑1 顆
-
黑糖225 克
-
無鹽奶油 ,室溫軟化,多備一點塗抹用225 克
-
蛋 (大型)4 顆
-
黑糖蜜20 克
-
中筋麵粉225 克
-
混合香料1 茶匙
-
杏仁片60 克
裝飾
-
冰糖粉 ,灑粉用
-
杏仁糖膏500 克
-
杏桃果醬 ,事先與1茶匙開水混合調勻備用2 大匙
-
翻糖糖衣500 克
-
食用色素 (綠色)
Διατροφή ανά 1 片
Θερμίδες
307 kcal /
1292 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
50 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
38 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

鈴聲響叮噹
20 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν