
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Pastry Dough
-
all-purpose flour12 ½ oz
-
confectioners sugar4 oz
-
almond flour2 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
-
ice water1 tsp
Olive Oil Cake
-
all-purpose flour7 oz
-
large eggs3
-
extra virgin olive oil4 ½ oz
-
sugar3 ½ oz
-
whole milk2 oz
-
baking powder1 ½ tsp
Lemon Basil Cream
-
gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)1 ½ sheets
-
ice water to cover
-
large eggs4
-
sugar5 oz
-
unsalted butter diced5 oz
-
lemon zest only, no white pith1
-
lemon juice from 2 large lemons5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to decorate8 - 10
Assembly
-
fresh berries to decorate16 oz
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
657 kcal /
2749 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
70 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
127 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBirthday Cake
2ωρ.
Coconut Balls
30 λεπτ.
Apricot and Caramel Carrot Cake
3ωρ. 10 λεπτ.
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1ωρ. 25 λεπτ.
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1ωρ. 30 λεπτ.
Green Tea Crème Brûlée
2ωρ. 35 λεπτ.
Blueberry Cobbler
1ωρ.
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 λεπτ.
Chocolate Raspberry Dream
10 λεπτ.
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 λεπτ.
Chocolate Peanut Butter Shake
15 λεπτ.
Chocolate Covered Bananas
1ωρ.