
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Pastry Dough
-
all-purpose flour12 ½ oz
-
confectioners sugar4 oz
-
almond flour2 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
-
ice water1 tsp
Olive Oil Cake
-
all-purpose flour7 oz
-
large eggs3
-
extra virgin olive oil4 ½ oz
-
sugar3 ½ oz
-
whole milk2 oz
-
baking powder1 ½ tsp
Lemon Basil Cream
-
gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)1 ½ sheets
-
ice water to cover
-
large eggs4
-
sugar5 oz
-
unsalted butter diced5 oz
-
lemon zest only, no white pith1
-
lemon juice from 2 large lemons5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to decorate8 - 10
Assembly
-
fresh berries to decorate16 oz
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
657 kcal /
2749 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
70 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
127 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFruit Ice Cream
5 λεπτ.
Blueberry Bundt Coffee Cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Carrot Walnut Bundt Cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Brown Sugar Date Muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Thick and Creamy Custard
15 λεπτ.
Strawberry Snow Cones
50 λεπτ.
Flan Pudding
3ωρ.
Quick Fruit Sorbet
10 λεπτ.
Southern Peach Cobbler
1ωρ. 15 λεπτ.
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Peach Cobbler
2ωρ. 35 λεπτ.