
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Brioche
-
bread flour plus extra to dust6 ½ oz
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar1 oz
-
glucose (see Tip)1 ½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
whole milk½ oz
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, chilled, plus extra to grease3 oz
-
egg yolk from a large egg, whisked1
Fondue
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)3 oz
-
Valrhona chocolate Manjari 64% dark chocolate (see Tip)1 oz
-
heavy whipping cream4 oz
-
passion fruit purée2 oz
-
liqueur apricot1 oz
-
tropical fruit to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
427 kcal /
1787 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
45 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Νάτριο
184 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBirthday Cake
2ωρ.
Coconut Balls
30 λεπτ.
Apricot and Caramel Carrot Cake
3ωρ. 10 λεπτ.
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1ωρ. 25 λεπτ.
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1ωρ. 30 λεπτ.
Green Tea Crème Brûlée
2ωρ. 35 λεπτ.
Blueberry Cobbler
1ωρ.
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 λεπτ.
Chocolate Raspberry Dream
10 λεπτ.
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 λεπτ.
Chocolate Peanut Butter Shake
15 λεπτ.
Chocolate Covered Bananas
1ωρ.