
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 20 λεπτ.
21 pieces
Υλικά
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red2 oz
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée2 oz
-
glucose (see Tip)1 oz
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)4 oz
Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)10 ½ oz
Finishing the Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)6 ½ oz
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
169 kcal /
707 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
19 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBirthday Cake
2ωρ.
Coconut Balls
30 λεπτ.
Apricot and Caramel Carrot Cake
3ωρ. 10 λεπτ.
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1ωρ. 25 λεπτ.
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1ωρ. 30 λεπτ.
Green Tea Crème Brûlée
2ωρ. 35 λεπτ.
Blueberry Cobbler
1ωρ.
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 λεπτ.
Chocolate Raspberry Dream
10 λεπτ.
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 λεπτ.
Chocolate Peanut Butter Shake
15 λεπτ.
Chocolate Covered Bananas
1ωρ.