Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 20 λεπτ.
21 pieces
Υλικά
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red2 oz
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée2 oz
-
glucose (see Tip)1 oz
-
4 oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)4 oz
Chocolate Shell
-
10 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)10 ½ oz
Finishing the Chocolate Shell
-
6 ½ oz milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)6 ½ oz
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
19 mg
Πρωτεΐνη
1 g
Θερμίδες
707 kJ /
169 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten Free Chocolate Orange Cookies
2ωρ.
Spitzbuben (Jam Cookies)
1ωρ.
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3ωρ. 45 λεπτ.
Hamantaschen
1ωρ. 55 λεπτ.
Quick Chocolate Almond Fudge
2ωρ. 15 λεπτ.
Candy Cane Cookies
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Quince Tart
1ωρ. 10 λεπτ.
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1ωρ. 25 λεπτ.
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40 λεπτ.
Custard
15 λεπτ.
Chocolate Date Pudding
25 λεπτ.