
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 20 λεπτ.
21 pieces
Υλικά
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red2 oz
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée2 oz
-
glucose (see Tip)1 oz
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)4 oz
Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)10 ½ oz
Finishing the Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)6 ½ oz
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
19 mg
Πρωτεΐνη
1 g
Θερμίδες
707 kJ /
169 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
22 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPolvorones - Wedding Cookies
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten Free Brownies
1ωρ. 20 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet (TM6)
5 λεπτ.
Stracciatella Ice Cream
13ωρ. 30 λεπτ.
Berry Duo
Καμία βαθμολογία
Gluten-Free Banana Bread
Καμία βαθμολογία
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2ωρ.
Brownie Brittle
Καμία βαθμολογία
Rice Pudding
1ωρ. 10 λεπτ.
Floating Islands
40 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Ice Cream
12ωρ.