
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 20 λεπτ.
21 pieces
Υλικά
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red2 oz
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée2 oz
-
glucose (see Tip)1 oz
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)4 oz
Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)10 ½ oz
Finishing the Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)6 ½ oz
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
169 kcal /
707 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
19 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhole Orange Bundt Cake
1ωρ. 25 λεπτ.
Blueberry Coffee Cake
1ωρ.
Stracciatella Ice Cream
13ωρ. 30 λεπτ.
Vanilla Ice Cream
12ωρ.
Quince Tart
1ωρ. 10 λεπτ.
Blueberry Bundt Coffee Cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9ωρ. 35 λεπτ.
Rice Pudding
1ωρ. 10 λεπτ.
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 λεπτ.
Aloha Carrot Cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Sufganiyot
2ωρ. 30 λεπτ.
Naturally Sweet Mango Sorbet
10 λεπτ.