
Συσκευές & Αξεσουάρ
花椰菜炒雞肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
水1000 克
-
綠花椰菜 ,切小朵100 克
-
油15 克
-
嫩薑 ,切片15 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)150 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
185.9 kcal /
777.8 kJ
Πρωτεΐνη
16.2 g
Λιπαρά
12.2 g
Υδατάνθρακες
2.6 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6476.8 g
Νάτριο
278.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

產後補給
6 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν