
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Brioche
-
bread flour plus extra to dust210 g
-
eggs, large2
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar30 g
-
glucose syrup (see Tip)1 ½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
whole milk15 g
-
salt½ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled, plus extra to grease90 g
-
egg yolk from a large egg, whisked1
Fondue
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)85 g
-
Valrhona chocolate Manjari 64% dark chocolate (see Tip)30 g
-
whipping cream115 g
-
passion fruit purée60 g
-
apricot liqueur30 g
-
tropical fruit to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
533 kcal /
2230 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
62 g
Φυτικές ίνες
15 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Νάτριο
214 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFruit Ice Cream
5 λεπτ.
Blueberry Coffee Cake
1ωρ.
Quick Fruit Sorbet
10 λεπτ.
Vanilla ice cream
12ωρ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Strawberry ice cream bars
12ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate Pudding
1ωρ. 20 λεπτ.
Whole Orange Bundt Cake
1ωρ. 25 λεπτ.
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50 λεπτ.
Chocolate custard
1ωρ. 20 λεπτ.
Frozen fruit sorbet
5 λεπτ.
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2ωρ. 15 λεπτ.