
Συσκευές & Αξεσουάρ
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Brioche
-
bread flour plus extra to dust210 g
-
eggs, large2
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar30 g
-
glucose syrup (see Tip)1 ½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
whole milk15 g
-
salt½ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled, plus extra to grease90 g
-
egg yolk from a large egg, whisked1
Fondue
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)85 g
-
Valrhona chocolate Manjari 64% dark chocolate (see Tip)30 g
-
whipping cream115 g
-
passion fruit purée60 g
-
apricot liqueur30 g
-
tropical fruit to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
533 kcal /
2230 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
62 g
Φυτικές ίνες
15 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Νάτριο
214 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFrozen fruit sorbet
5 λεπτ.
Chocolate Raspberry Dream
10 λεπτ.
Aperol spritz sorbet
Καμία βαθμολογία
Carrot Walnut Bundt Cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Rosé Cream Puff Pastry
Καμία βαθμολογία
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1ωρ. 25 λεπτ.
Floating Islands
40 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Fruit Ice Cream
5 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Καμία βαθμολογία
Cheesecakes in Jars
2ωρ. 30 λεπτ.