
Συσκευές & Αξεσουάρ
Heidelbeer-Baiser-Kuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten60 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bemehlen175 g
-
Zucker160 g
-
Speisestärke15 g
-
Wasser25 g
-
Zitronenschale unbehandelt, fein gerieben1 TL
-
Eier2
-
Mineralwasser90 g
-
Backpulver½ Pck.
-
Heidelbeeren, TK aufgetaut, mit Flüssigkeit300 g
-
Eiweiß2
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
180 kcal /
753 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2021
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSüßer Rhabarber-Auflauf
1ωρ.
Rosmarin-Heidesand
4ωρ.
Zucchini-Kuchen mit Pinienkernen
50 λεπτ.
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48ωρ.
Orangenplätzchen
2ωρ. 10 λεπτ.
Saure-Sahne-Plätzchen
2ωρ.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3ωρ.
Amarenakirsch-Brownies
1ωρ.
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4ωρ. 45 λεπτ.
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 λεπτ.
Kuchen im Glas
40 λεπτ.
French Toast mit Melanzanichutney
4ωρ. 45 λεπτ.