Mini bundt cake de limón con glaseado al romero

Mini bundt cake de limón con glaseado al romero

2.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
5 unidades

Υλικά

Tarta de limón y romero
  • de azúcar
    70 g
  • de almendra cruda sin piel
    50 g
  • de piel de limón (solo la parte amarilla)
    15 g
  • de romero fresco (solo las hojas)
    2 ramitas
  • de harina de repostería
    280 g
  • de aceite de girasol
    50 g
  • de zumo de limón
    80 g
  • huevo
    1
  • de leche
    170 g
  • de levadura química en polvo
    10 g
  • de sal
    1 pellizco
Glaseado al romero
  • de azúcar
    60 g
  • de romero fresco (solo las hojas)
    2 - 3 ramitas
  • de queso cremoso
    150 g
  • de leche
    1 cucharada
  • de zumo de limón
    ¼ de cucharadita
  • de sal
    1 pellizco
  • piel de limón rallada

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 599.2 kcal / 2507.1 kJ
Πρωτεΐνη 12.2 g
Λιπαρά 28.4 g
Υδατάνθρακες 76.4 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.6 g
Νάτριο 358.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων