Συσκευές & Αξεσουάρ
青木瓜燉排骨
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
水800 克
-
嫩薑 切片15 克
-
排骨 切塊(約4公分),預先川燙去除血水200 克
-
青木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)200 克
-
鹽¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
252.3 mg
Πρωτεΐνη
18.6 g
Θερμίδες
1328.8 kJ /
317.6 kcal
Λιπαρά
23.4 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3181.4 g
Υδατάνθρακες
7.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
產後補給站
57 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν