Συσκευές & Αξεσουάρ
花椰菜炒雞肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
水1000 克
-
綠花椰菜 切小朵100 克
-
油15 克
-
嫩薑 切片15 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)150 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
278.5 mg
Πρωτεΐνη
16.2 g
Θερμίδες
777.8 kJ /
185.9 kcal
Λιπαρά
12.2 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
6476.8 g
Υδατάνθρακες
2.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
產後補給站
57 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν