山藥蛤蜊蒸雞肉

山藥蛤蜊蒸雞肉

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    150 克
  • 日式醬油
    10 克
  • 535 克
  • 新鮮山藥 去皮,切片(厚約1公分)
    100 克
  • 鈕扣菇 泡軟
    15 克
  • ½ 茶匙
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙
    200 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 573.2 mg
Πρωτεΐνη 21.1 g
Θερμίδες 748.3 kJ / 178.9 kcal
Λιπαρά 4.9 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 201 g
Υδατάνθρακες 12.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων