Συσκευές & Αξεσουάρ
山藥蛤蜊蒸雞肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)150 克
-
日式醬油10 克
-
水535 克
-
新鮮山藥 去皮,切片(厚約1公分)100 克
-
鈕扣菇 泡軟15 克
-
糖½ 茶匙
-
新鮮蛤蜊,已吐沙200 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
573.2 mg
Πρωτεΐνη
21.1 g
Θερμίδες
748.3 kJ /
178.9 kcal
Λιπαρά
4.9 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
201 g
Υδατάνθρακες
12.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
產後補給站
57 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν