野菇燒豆腐

野菇燒豆腐

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    50 克
  • 10 克
  • 新鮮綜合菇類 切丁(約1.5公分)
    150 克
  • 牛番茄 切大塊(約1.5公分)
    100 克
  • 素蠔油
    20 克
  • 20 克
  • 板豆腐 切塊(約1.5公分)
    200 克
  • 秋葵 去蒂頭,切斜段
    80 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 592.4 mg
Πρωτεΐνη 12.8 g
Θερμίδες 871.6 kJ / 208.3 kcal
Λιπαρά 8.7 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 4265.4 g
Υδατάνθρακες 21.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων